Tarih: 21.09.2024 13:36

BAKAN GÜLER’DEN BELEDİYE BAŞKANIMIZA ZİYARET

Facebook Twitter Linked-in

Bir dizi ziyarette bulunmak üzere memleketi Bayburt'a gelen Milli Savunma Bakanımız Sayın Yaşar Güler beraberindeki heyetle birlikte Belediye Başkanımız Sayın Mete Memiş’e ziyarette bulundu.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkanımız Memiş Bakan Güler’i baba ocağı Bayburt ve Bayburt Belediyesi'nde ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirterek ziyaret anısına plaket ve hediye takdiminde bulundu.
 
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ise Başkanımız Memiş'e çalışmalarında başarı temennisinde bulunarak şilt takdim etti.
 
Belediye Başkan Yardımcılarımız Nesimuttin Selçuk ve Mustafa Akbaş ile Belediye Meclis Üyelerimizin de hazır bulunduğu ziyarette Bakan Güler’e Bayburt Valisi Sayın Mustafa Eldivan, Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Sayın Orhan Ateş, Bakan Danışmanı Sayın Salih Ayhan, Ak Parti Bayburt İl Başkanı Turgut Çalışkan, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Şahin, Bayburt Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Şentürk ve kalabalık bir heyet eşlik etti.
 
Bakan Güler ziyaretin ardından Belediyemiz bünyesinde faaliyet gösteren Yöresel Ürünler ve Turşu Üretim Fabrikası ile Kavurma ve Sucuk Üretim Et Entegre Tesisi'nde incelemelerde bulundu.

Bayburt,Bayburt Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —