Tarih: 27.09.2024 19:01

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ALTI AYLIK GÖREV SÜRECİNİ DEĞERLENDİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

Belediye Başkanımız Sayın Mete Memiş, Ak Parti Bayburt İl Teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıya katıldı.
 
Toplantıda konuşan Başkanımız Memiş, 6 aylık görev süresince belediyemiz tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu.
 
Birçok konuda önemli açıklamalarda bulunan Başkanımız Memiş, belediyemizin mali tablosu, personel sayısı, devam eden ve yapılacak olan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.
 
Konuşmasında Kentsel Dönüşüm konusunda önemli açıklamada bulunan Başkanımız Memiş, geçtiğimiz günlerde Milletvekili Prof. Dr. Sayın Orhan Ateş ile birlikte Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum'u ziyaretlerinde konuyu masaya yatırdıklarını ve Bakan Kurum’un “Bayburt’a anlamlı ve prestijli bir kentsel dönüşüm projesi yapalım” sözünü aktardı. Yine aynı konuyu geçtiğimiz hafta Bayburt’u ziyaret eden Millî Savunma Bakanı Sayın Yaşar Güler’e de arz ettiklerini kaydeden Başkanımız Memiş, Bakan Güler’den de aynı desteği aldıklarını bildirdi.
 
Yol ve kaldırım çalışmalarından temizlik çalışmalarına, Turşu ve Kavurma Fabrikasının faaliyetlerinden seyir terası hizmetine, Canlı Hayvan Pazarı ve Mezbaha hizmetlerinden imar ve şehircilik hizmetlerine, İtfaiyeden park ve bahçe çalışmalarına, Saklı Cennet Tatil Köyü hizmetinden su ve kanal çalışmalarına kadar birçok konuda yapılan kapasite ve kalite artırımından bahseden Başkanımız Memiş, göreve gelir gelmez yağmur suyu tahliye hatlarında baca temizliği gerçekleştirdiklerini ve bu temizlik çalışmasının periyodik bir şekilde devam edeceğini söyledi.
 
Başkanımız Memiş dolmuş konusunda da “Öğrenci ve halkımızın problemsiz bir şekilde taşımacılığının sağlanması için kalıcı çözüm çalışması yapıyoruz.” dedi.
 
Kaldırım ihlali yapan esnafla ilgili vatandaştan şikâyet aldıklarını ifade eden Başkanımız Memiş, bu konuda da çözüm çalışması içerisinde olduklarını kaydetti.
 
Bayburt’a hizmet ederken her kesimin görüş ve önerilerini önemsediklerini söyleyen Başkanımız Memiş, Kent Konseyi’nin yeniden kurulmasını sağladıklarını da sözlerine ekledi.
 
Yaklaşık bir saat süren değerlendirmenin ardından Belediye Başkanımız, partililer tarafından yöneltilen soruları yanıtlamasıyla toplantı sona erdi.
 
Bayburt Öğretmen Evinde düzenlenen toplantıya Bayburt Milletvekili Prof. Dr. Sayın Orhan Ateş, Belediye Başkanımız Sayın Mete Memiş, Ak Parti Bayburt İl Başkanı Turgut Çalışkan, İl Genel Meclisi Başkanı Hüseyin Şahin, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Resul Kaya, Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Tataroğlu, Kadın Kolları Başkanı Elif Çil ve parti teşkilatı katıldı.

Bayburt,Bayburt Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —