Tarih: 17.10.2024 08:09

BELEDİYE BAŞKANIMIZ KAHVECİ BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELDİ

Facebook Twitter Linked-in

Kütahya Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, Temmuz-Eylül 2024 dönemine ait belediye faaliyetlerini ve projelerini değerlendirmek üzere basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Şehrimizin son üç ayda kaydettiği ilerlemelerin ve gelecekteki planların paylaşıldığı toplantıya, yerel basının temsilcileri katılım sağladı. Basın toplantısında, Belediye Başkanımız Kahveci, Kütahya’mızın gelişimine katkı sağlayan projeleri tüm şeffaflığıyla kamuoyuna aktardı. Özellikle eğitimden altyapıya, sosyal hizmetlerden turizm faaliyetlerine kadar geniş bir yelpazede yürütülen çalışmaların, şehrimizin ihtiyaçları doğrultusunda tasarlandığını belirtti.

Basın mensuplarının ilgi ve katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Kütahya Belediyemizin 2025-2029 Stratejik Planı hakkında önemli bilgiler verildi. Belediye Başkanımız Kahveci, önümüzdeki süreçte turizm potansiyelini artırmak adına gerçekleştirilecek projeler ve Kütahya’nın gastronomi mirasının tanıtılması gibi konularda detaylar paylaştı ve depreme karşı dayanıklı yapılaşmanın önemine dikkat çekerek, bu konuda atılacak adımların titizlikle planlandığı ifade etti.

Soru-cevap kısmıyla devam eden toplantıda, Belediye Başkanımız Kahveci basın mensuplarından gelen soruları yanıtlayarak projelerle ilgili merak edilen konulara açıklık getirdi.

Toplantı, belediyemizin önümüzdeki dönemdeki hedeflerine dair bilgilendirmeler yapılması ve hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —