BELEDİYE BAŞKANIMIZ KAHVECİ: TEZGAH AÇMADAN PAZAR OLMAZ

BELEDİYE BAŞKANIMIZ KAHVECİ: TEZGAH AÇMADAN PAZAR OLMAZ

BELEDİYE BAŞKANIMIZ KAHVECİ: TEZGAH AÇMADAN PAZAR OLMAZ

Kütahya Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, Kütahya Organize Sanayi Bölgesi (OSB) tarafından düzenlenen Kütahya OSB Kariyer Fuarı’na katıldı.

TOBB Kütahya OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde, çok sayıda kurum ve kuruluşun stant açtığı fuarda; vatandaşlarımız iş dünyasının profesyonelleriyle bir araya gelme fırsatı buldu. Fuarda, firma stantları, mülakat simülasyonları, iş ve staj imkanları, workshoplar, paneller ve C-Level oturumları yer aldı.

Kütahya Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, kariyer fuarının şehrimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olması temennisinde bulunarak, OSB yönetimini tebrik etti.

Belediye Başkanımız Kahveci, bu tür organizasyonların son derece önemli olduğunun altını çizerek, “İşletmelerin ihtiyaç duyduğu personelin pozisyon profili ve mesleki etkinliklerine göre seçimi çok zor bir iştir ve o kadar başvuru arasından ciddi elemeler gerektirir. Bununla ilgili bir ifade vardır: ’Tezgah açmadan pazar olmaz’. İnsanların bu şekilde organizasyonlarla bir araya gelip, karşılıklı görüşmeler çerçevesinde bir taraftan iş arayan, bir taraftan da işveren arasındaki oluşumların, kamu kurumlarının birlikteliğiyle aşılması çok kıymetli” dedi.

İş arayan vatandaşlarımızla iş dünyasını buluşturan Kütahya OSB Kariyer Fuarı’nın, üç gün boyunca devam edeceği belirtildi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com