Tarih: 11.10.2024 12:03

BELEDİYE BAŞKANIMIZ KAHVECİ ÜÇ AYLIK FAALİYETLERİ DEĞERLENDİRDİ

Facebook Twitter Linked-in

Kütahya Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, Kütahya Belediyemiz tarafından son üç aylık periyotta gerçekleştirilen projeler ve hizmetlerle ilgili kapsamlı bir bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Basın mensupları, sosyal medya yöneticileri ve editörlerinin katıldığı toplantıda, Temmuz-Eylül 2024 Faaliyet Raporu'nu şeffaflıkla değerlendiren Belediye Başkanımız Kahveci, şehrimize kazandırılan projelerin ve yapılan faaliyetlerin detaylarını kamuoyu ile paylaştı.

Bu süreçte eğitim, altyapı, sosyal hizmetler ve çevre düzenlemelerine dair önemli adımlar atıldığını belirten Belediye Başkanımız Kahveci, önceliğin vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmak olduğunu vurguladı. Şehrimizin gelişimi adına atılan her adımın, halkın ihtiyaçları doğrultusunda planlandığını ve bundan sonraki süreçte de aynı hassasiyetle çalışmaların sürdürüleceğini dile getiren Belediye Başkanımız Kahveci, katılımcılara teşekkür etti.

Kütahya Belediyesi 2025-2029 Yılı Stratejik Planı üzerinden de kapsamlı bilgilendirmelerin yapıldığı toplantıda, özellikle şehrimizdeki ulaşım sorununun çözülmesi amacıyla yapılacak düzenlemelerle trafik akışının hızlandırılması, şehrimizin önemli konumlarından olan Germiyan Sokağı ile ilgili düzenlemelerle turizm faaliyetlerinin geliştirilmesi, gastronomi alanında geleneksel lezzetlerimizin ve Kütahya mutfağının tanıtılması ve şehrimizdeki yapıların depreme dayanıklı hale getirilmesi gibi konular öne çıktı.

Toplantı, Kütahya Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci’nin, gerçekleştirilen hizmetler ile ilgili kapsamlı şekilde bilgi vermesinin ardından merak edilen soruları yanıtlamasıyla sona erdi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com


Orjinal Habere Git
— HABER SONU —