Gübre desteği müracaat süresi uzatıldı

Gübre desteği müracaat süresi uzatıldı

Gübre desteği müracaat süresi uzatıldı

Gübre desteği müracaat süresi uzatıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin çiftçilerin girdi maliyetlerini azaltmak, ürün verim ve kalitesini artırmak amacıyla vereceği gübre desteği müracaatları 20 Ekim 2024’e kadar uzatıldı. Başvurular www.denizli.bel.tr veya DESKİ ilçe hizmet birimlerinden yapılacak.
01.10.2024
Denizli Büyükşehir Belediyesinin çiftçilere yönelik hayata geçirdiği gübre desteği projesi için müracaat süresi uzatıldı. Bitkisel üretimde kalite ve verimi artırmak, üretici girdi maliyetlerini azaltmak ve tarımsal üretimi desteklemek amacıyla hayata geçirilen gübre desteği projesi için müracaatlar 20 Ekim 2024’e kadar sürecek. 20.20.0 kompoze gübre desteğinden faydalanmak isteyen çiftçiler başvurularını www.denizli.bel.tr adresinden online olarak veya Denizli Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (DESKİ) İlçe Hizmet Birimlerinden yapabilecek. Desteğe müracaat edecek çiftçilerin 2025 yılında yapacak olduğu üretime ait “Çiftçi Kayıt Sistemi” (ÇKS) kaydı olması gerektiği belirtildi. Ayrıca üreticinin 2025 yılına ait ÇKS kaydı 15.000 metrekare araziden 20.000 metrekareye yükseltildi.

Başvuru sonucu mesajla iletilecek

Gübre desteği başvuru formunun dikkatlice, eksiksiz ve doğru bilgilerle doldurulması gerektiği kaydedilirken, müracaatların uygun görülmesi durumunda başvuru sahibine bilgilendirme mesajı gönderileceği belirtildi. Gübre desteğinden faydalanma hakkı bulunan kişilerin; gübrelerini teslim alacakları yer ve zamanın da mesaj yolu ile bildirileceği, teslim alınmayan gübre için hak sahipliğinin ise sona ereceği işaret edildi.

 
.

Benzer Başlıklar


Denizli,Denizli Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR