KANUNİ'YE YENİ YOL

KANUNİ

KANUNİ'YE YENİ YOL

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ulaşımı sağlayacak yeni bir yol çalışması başlattı. Çift yönlü yapılacak yol tamamlandığında hastane güzergahında ulaşım sorunu son bulacak.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Yomra'nın Kaşüstü Mahallesi’ndeki Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin ve Okullar Caddesi’nin yol sorununu çözmek için harekete geçti. Hastane güzergahındaki Muratlı Caddesi’nde yeni yol açma çalışması, Okullar Caddesi’nde ise yol genişletme çalışması başlatıldı. Hastane bölgesinde çift yönlü olarak planlanan yol tamamlandığında trafik nefes alacak. 

BÖLGE RAHAT NEFES ALACAK
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Nerede bir yol sorunu varsa çözme gayreti içerisindeyiz. Kaşüstü'nde vatandaşlarımızın yoğun kullandığı Okullar Caddesi’nde yol genişletme, hastane yolunda ise çift yönlü olacak şekilde yeni yol açma çalışmaları gerçekleştiriyoruz. Yapılan çalışma,  hastane yolundaki trafik yükünü büyük oranda azaltacak ve bölge rahat bir nefes alacak. Alternatif yollar ile vatandaşlarımızın trafik şikayetlerini en aza indirmeyi hedefliyoruz” dedi. 

MAĞDURİYET YAŞANMAYACAK
Kaşüstü Mahalle Muhtarı Fatih Avcı ise şunları söyledi: “Mahallemiz her dönem çok kalabalık oluyor. Yaz aylarında turist yoğunluğu yaşanırken okul döneminde ise özellikle Okullar caddemizde büyük bir trafik yoğunluğu oluşuyor. Hastanemiz ise Trabzon’umuza ve bölgemize hizmet veriyor. Hem Okullar Caddesi’nde yapılan yol genişletme çalışması hem de hastane güzergahında yapılan yeni yol açma çalışması bu anlamda çok kıymetli. Mahallemiz çalışma tamamlandığında rahat bir nefes alacak. Hastane yolunda yıllardır yaşanan yol sorunu çözülmüş olacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç’e ve ekiplerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz. Vatandaşlarımız artık mağduriyet yaşamayacak."

Trabzon,Trabzon Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR