ŞEHRİMİZİN TARIMSAL ÜRETİM POTANSİYELİ MASAYA YATIRILDI

ŞEHRİMİZİN TARIMSAL ÜRETİM POTANSİYELİ MASAYA YATIRILDI

ŞEHRİMİZİN TARIMSAL ÜRETİM POTANSİYELİ MASAYA YATIRILDI

Kütahya Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, organik ürünler alanında 40 yılı aşkın bir süredir hizmet veren Işık Tarım yetkilisi Altan Işık ve beraberindeki heyeti makamında ağırlayarak, verimli bir toplantı gerçekleştirdi.

Tarım sektörü üzerine önemli görüşmelerin gerçekleştiği buluşmada, organik tarımın sürdürülebilirliği ve ihracat faaliyetlerinin geliştirilmesi üzerine fikir alışverişinde bulunuldu. Işık Tarım’ın başarılarının ülkemiz adına büyük bir gurur kaynağı olduğunu vurgulayan Belediye Başkanımız Kahveci, şehrimizin tarımsal zenginliklerinin ulusal ve uluslararası düzeyde daha fazla tanıtılması için iş birliğine her zaman açık olduğunu ifade etti.

Belediyemizde gerçekleşen görüşmenin ardından, Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci, Işık Tarım heyeti ile birlikte Kütahya Tarım İl Müdürü Dr. Emre Yeniay’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Tarım İl Müdürlüğü ile birlikte Kütahya'da ortak yapılabilecek projeler üzerine fikir alışverişinde bulunularak durum analizleri yapıldı. Ayrıca Kütahya ’da tarımın sürdürülebilirliği, organik üretim potansiyeli ve tarımsal ihracatın geliştirilmesi üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu. Şehrimizin tarımsal üretim ve ihracat kapasitesini artırmaya yönelik iş birliği imkanları ele alınırken, çiftçilere ve doğaya saygılı projeler de masaya yatırıldı.

Belediye Başkanımız Kahveci, şehrimizin tarımsal zenginliklerini ön plana çıkararak, şehrimize katma değer sağlayacak projelerin daima destekçisi olacağını belirtti.

Görüşme, karşılıklı iyi dilek ve temennilerle sona erdi. Fotoğrafları Paket Halinde İndirmek İçin Tıklayınız.
Kütahya,Kütahya Belediyesi
belediye365.com

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu

SUR YAPI TATİL EVLERİ ANTALYA'DA 4 MEVSİM TATİL

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR